Lokal service med internasjonal kompetanse

Nordic Service Group har som mål å være den sterkeste merkevaren på markedet og den partneren som private og offentlige organisasjoner samt sykehus og laboratorier foretrekker.

Våre kunder vil nyte fordelene av å samarbeide med markedets sterkeste serviceorganisasjon med ingeniører som besitter en høy grad av fagkunnskap. Vi styrker stadig navnet og omdømmet vårt gjennom vår trang til å lære mer og ved å dele vår faglige kunnskap med andre i bransjen.

Styrken og omdømmet vårt har sitt grunnlag i at vi gjør kundene våre enda mer effektive. Vi setter vår lit til de faglige ferdighetene og den kunnskapen vi har, og kan raskt og presist komme med en diagnose over telefon eller på stedet. Vi er alltid i nærheten – du finner oss på mer enn 10 steder jevnt fordelt mellom de fire største nordiske land.

Hvordan begynte det?

I 2019 er det 28 år siden en ung tekniker, Jesper Jørgensen, opprettet selskapet Dansk Medico Service, hvis mål var å reparere utstyr for sykehus og laboratorier. Han hadde etablert verkstedet i hjemmet sitt i Jyderup. Selskapet fikk sitt nåværende navn i 2002 i forbindelse med et utvidet partnerskap med datterselskaper i de øvrige nordiske land, og to år senere inngikk NSG et partnerskap med disse selskapene. NSG eies fortsatt privat av Jesper Jörgensen.

Jyderup, en stasjonsby i Vestsjælland, Danmark, er fortsatt hovedkvarteret til organisasjonen, men navnet, oppgaver og antall ansatte har endret seg dramatisk siden 1991. I dag har Nordic Service Group sitt hovedkontor i et stort industrianlegg. I 2018 hadde vi over 75 ansatte på mer enn 10 lokaliteter i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Bildet til venstre: Unge Jesper Jørgensen utfører en måling. Bildet til høyre: Jesper og vår nåværende Nordic Service Manager som sluttet seg til selskapet i 1994.

Hvordan kan kundene våre dra nytte av vårt nordiske nettverk?

Du kan bruke tjenestene våre både lokalt og over hele Norden. Fra produsentens synspunkt gir dette en enestående mulighet til å samarbeide gjennom et servicepartnerskap.

Som en uavhengig forretningspartner får vi ting til å fungere.

  • Redelig

    Vi opptrer med stor åpenhet, troverdighet og respekt overfor våre kunder og kollegaer.

  • Kvalitet

    Når vi mottar et oppdrag fra kunder og kollegaer, handler vi raskt og følger de avtalte prosedyrene for å leve opp til kundenes forventninger. De biomedisinske ingeniørene våre er godkjente av de internasjonale selskapene vi samarbeider med.

  • Tilpasningsdyktige

    Vi aksepterer nye produkter, nye arbeidsmetoder og våre kunders skiftende behov med stor nysgjerrighet.

Yli 80 yhteistyösopimusta

Bredt kompetanseområde

Mange utstyrsprodusenter har tillit til vår ekspertise. Vi er en velrenommert serviceorganisasjon for flere globale merkevarer.

Yli 80 yhteistyösopimusta

Vi har de største talentene i bransjen med på laget

De dyktige biomedisinske ingeniørene våre er av aller største betydning og våre beste representanter. Koordinatorene våre sørger for at de er på riktig sted til riktig tid

Yli 80 yhteistyösopimusta

Lokal service. Internasjonal ekspertise

Støtten fra en sterk nordisk gruppe er pålitelig og effektiv. Vi er alltid i nærheten og klare til å hjelpe.