Service

Nordic Service Group har spesialisert seg på å utføre service på medisinsk utstyr og laboratorieutstyr. Vi vedlikeholder, reparerer og oppdaterer maskinvare, elektronikk, mindre mekanisk utstyr og programvare. Våre kunder er offentlige og private sykehus, laboratorier, militære avdelinger, forskningsanlegg og mange andre organisasjoner innenfor helsesektoren. Vi tilbyr rask service av høy kvalitet i Norden.

Les mer »

Testutstyr

Nordic Service Group er autorisert distributør for Fluke Biomedical, Fluke Industrial og RaySafe testutstyr. I tillegg til salg av utstyr tilbyr vi kalibrerings- og vedlikeholdstjenester for produktene vi representerer. Våre profesjonelle produktsjefer over hele Norden er klare til å hjelpe deg med å velge riktig testutstyr til riktig formål.

Les mer »

Til partnere

Nordic Service Group er en nøytral og uavhengig serviceorganisasjon. Vi har mer enn 10 kontorer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi samarbeider med de største helseselskapene i verden. Vi er alltid åpne for nye samarbeidsprosjekter. Målet vårt er å være den sterkeste og mest pålitelige servicepartneren i Norden.

Les mer »

Nyheter